Bijna!

Paul de Leeuw maakt tweede seizoen van Knoop & De Leeuw

14 november 2023 10:53 | amusement | Door Judith Regeling

© EVA Media-Fred de Groot
Hotel Hollandia mag dan voorbij zijn, maar kijkers hoeven Paul de Leeuw niet lang te missen. Vanaf 25 november gaat het tweede seizoen van Knoop & De Leeuw van start.

Ook dit jaar zet de presentator weer mensen met en zonder een beperking in het zonnetje.

Lees ook: Kijkers 180 graden gedraaid over Hotel Hollandia: 'Klasse nu' 

Knoop & De Leeuw

Knoop & De Leeuw is niet te vergelijken met shows als Vandaag Inside, Op1 en Beau. Om deze talkshow namelijk van de grond te krijgen, maakt presentator Paul de Leeuw gebruik van een team dat vooral bestaat uit mensen met een handicap. Zij zorgen dat de gasten worden geregeld, iedereen goed in de make-up zit en het publiek vlak voor de show nog even wordt opgewarmd.

Paul nodigt daarnaast gasten met en zonder handicap uit om plaats te nemen aan tafel. Samen bespreken zij de belangrijkste onderwerpen van het jaar. Daarnaast is er ruimte voor muziek en vervult de presentator wensen. Wie er dit jaar allemaal voorbij zullen komen, is echter nog niet bekend.

Paul de Leeuw

Wel weten we dat er voor Paul de Leeuw hiermee echt een droom uitkomt. Vorig jaar omschreef de presentator het programma immers al als 'een speciale show voor iedereen en door iedereen, met of zonder handicap'. En dat bleef dan ook niet ongezien: kijkers waren unaniem enthousiast.

Knoop & De Leeuw is vanaf 25 november vijf weken lang iedere zaterdag om 19:05 uur te zien bij de NTR op NPO1.

Meer over