Liefde

Paul de Leeuw zoekt kandidaten voor Op goed geluk!

19 februari 2020 16:43 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL / William Rutten
Op goed geluk is vanaf woensdag 3 maart om 20.30 uur terug op televisie, maar daarvoor zijn er natuurlijk wel kandidaten nodig. Presentator Paul de Leeuw is daarom op zoek naar deelnemers aan de liefdesshow.

In Op goed geluk gaan twee vrijgezellen samen met Paul de Leeuw op zoek naar een partner. Drie potentiële matches staan achter een scherm, waardoor de kandidaat hen alleen leert kennen door de vragen die ze stellen. Bij een match gaat het scherm de lucht in, waarna de twee elkaar voor het eerst zien.

Citytrip 

Het stel dat elkaar daarna voor het eerst ziet, gaat direct op citytrip. Later in de aflevering volgt dan een verslag van die reis. Slaan ze elkaar de tent uit of is de liefde opgebloeid?

Twee periodes

Op goed geluk is geen onbekend programma op de Nederlandse televisie. Zo waren er in het verleden al twee periodes waarin het op de Nederlandse buis te zien was. In die perioden werd de presentatie gedaan door Carry Tefsen (1987 tot 1992) en door Gordon (2018).

Aanmelden 

Wil jij dat Paul de Leeuw je een handje helpt in de zoektocht naar de liefde in Op goed geluk? Meld je dan nu aan via opgoedgeluk@kandidaten-gezocht.nl!

Meer over