Met grote en kleine cadeaus

Paul en Sinterklaas verrassen mensen thuis

19 november 2020 09:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL/Amy van Leiden
In zijn Sinterklaasshow trekt Paul de Leeuw voor RTL 4 het land in om mensen samen met de goedheiligman thuis te verrassen.

Paul verklapte de opzet van zijn sinterklaasprogramma in een interview met Paul Haenen op Betty Asfalt Troost TV.

Thuisbezoekjes

Vanwege de coronamaatregelen is het onmogelijk om de Sint te ontvangen in een overvolle studio met zingende mensen en veel gezelligheid. Daarom pakt Paul het anders aan: hij gaat samen met Sinterklaas mensen thuis verrassen die zijn opgegeven voor het programma.

Ludieke cadeaus

Het verrassingsprogramma is voor Sinterklaas ook tot het laatste moment spannend. Hij krijgt namelijk pas op weg naar de mensen te horen wie het zijn en wat ze krijgen. De cadeaus die Paul bij zich heeft zijn ludiek en varieren van groot tot klein. Zo staat er onder meer een houten hot tub klaar om cadeau te worden gedaan in bouwpakketvorm.

Staflengte afstand

De komende dagen zijn Sint en Paul onder meer in de buurt van Gouda, Bergen op Zoom, Tilburg, Capelle aan de IJssel en Noord Limburg. Om zeker te zijn dat alles veilig verloopt, heeft de Sint een nieuwe staf van 1,5 meter die de afstand moet waarborgen. 

Laatste programma

De Sintshow is het laatste programma dat Paul voor RTL Nederland maakt. De zendergroep wil graag op projectbasis door met De Leeuw, maar de presentator heeft nog geen toezeggingen gedaan omdat hij zich de komende tijd wil beraden over wat hij echt wil.

Meer over