Pauw en Jinek eindelijk samen in een talkshow?

2 Augustus 2016 13:12 | amusement | Door Televizier

© TalentKitchen/NTR / Hermien Lam 2013

De kans is groot dat Jeroen Pauw en Eva Jinek volgend jaar de krachten bundelen voor een gelegenheidsprogramma over de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Dat meldt het AD. De samenwerking zou opvallend zijn, aangezien Pauw eerder vertelde dat een samenwerking tussen de twee niet verstandig zou zijn.

"Het is zowel voor Eva als voor mij goed dat niet te doen. Daarvoor kennen we elkaar te goed'', vertelde Pauw nadat zijn samenwerking met Paul Witteman in 2014 eindigde. Pauw en Jinek zijn geen onbekenden van elkaar. Zo was de presentator enige tijd Jinek's presentatiecoach en producent van haar talkshow. 

1 Voor de verkiezingen

Volgens het AD wordt het programma van Pauw en Jinek gevormd naar de mal van het verkiezingsprogramma uit 2012, 1 Voor de verkiezingen. Destijds waren Pauw & Witteman en Knevel & Van den Brink verantwoordelijk voor de talkshow. 

Geen commentaar

Zowel Pauw als Jinek wilden volgens het AD niet reageren op het bericht. Het management van Jinek verwees naar NPO's tv-baas Frans Klein, maar die wilde vóór de NPO-najaarspresentatie geen uitspraken doen. "We zijn nog in gesprek en onderhandelen nog over volgend seizoen.", waren de enige woorden van Klein. Wordt vervolgd. 

Meer over