Wereldklasse

Kijkers Songfestival genieten van pauze-act Glennis Grace, Wulf en Afrojack

23 mei 2021 09:55 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Televisiekijkend Nederland heeft zaterdagavond enthousiast gereageerd op de pauze-act van Afrojack (33), Glennis Grace (42) en Wulf (34) tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Op sociale media raakt men niet uitgepraat over het optreden en de vertoonde techniek, waarbij vooral het gebruik van de Erasmusbrug er eentje voor in de boeken was.

De act leek dankzij het gebruik van augmented reality namelijk live vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam te komen. Een wereldprestatie vonden velen. Zo ook Sietse Bakker, het hoofd van de organisatie van het Eurovisie Songfestival. "Waanzinnige technologie", zei Bakker. Hij moest zichzelf af en toe even in zijn arm knijpen. "Ik heb echt wel een traantje gelaten. Het was zo mooi."

Televisiekijkend Nederland raakte niet uitgepraat over de pauze-act tijdens de finale. Glennis Grace, Wulf en Afrojack werden geroemd om hun optreden. Eerder deze week kwam men ook al superlatieven tekort voor Davina Michelle. Nederland heeft zich toch maar mooi op de kaart gezet afgelopen week tijdens de 65e editie van het Eurovisie Songfestival.

Meer over