Pepijn Lanen en Toprak Yalçiner in De Zeven Zeeën

Rapper Pepijn Lanen en actrice Toprak Yalçiner gaan met Floortje Dessing mee op zeilreis. Ze doen mee aan De Zeven Zeeën.

De Zeven Zeeën is een nieuw avontuurlijk spelprogramma van BNN, waarin de kandidaten drie weken lang op een zeilschip over de Middellandse Zee waren. Onderweg krijgen ze allerlei opdrachten voor hun kiezen. Floortje Dessing presenteert dit alles.

Daniël Boissevain

De andere BN’ers die meedoen zijn actrice Lisa Smit, acteur Niels Gomperts, comédienne Dian Liesker, acteur Daniël Boissevain, presentator Patrick Martens, Olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij, actrice/zangeres Anna Speller en stylist Bastiaan van Schaik. Daniël en Patrick deden eerder mee aan Wie Is De Mol en Patrick was ook al eens kandidaat in Expeditie Robinson.

Greenpeace

De Zeven Zeeën is een samenwerking met Greenpeace. Floortje Dessing vertelt: “Het mooie aan het programma vind ik dat zowel de deelnemers als de kijkers thuis worden geconfronteerd met de slechte situatie van onze zeeën: met zaken als overbevissing en de plastic soep in onze oceanen.” De kandidaten moeten zich dan ook ontpoppen als actievoerders. In de opdrachten gaan ze bijvoorbeeld met kleine bootjes het water op om duurzaam vis te vangen en krijgen ze te maken met waterkanonnen.

Wie Is De Mol

De Zeven Zeeën is bedacht door Anton Jongstra. Hij deed tot vorig jaar de eindredactie van Wie Is De Mol. Na tien jaar afscheid nam hij daar afscheid, speciaal voor dit nieuwe project. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. 

De Zeven Zeeën is vanaf maandag 30 maart om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Lees ook: Floortje Dessing is halsoverkop ingevlogen voor de presentatie van De Zeven Zeeën.

Meer over:

Reageren