'Perfecte Sylvie Meis' komt ter sprake in Linda's zomerweek

Linda de Mol zal tijdens Linda's zomerweek aandacht besteden aan het vermeende 'perfecte leven' van Sylvie Meis. Een gevoelig onderwerp, aangezien De Mol in 2013 nog snoeihard uithaalde naar Meis en haar jetsetleven.

“I don’t give a damn. Ik vind het niet fijn alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt“, brieste Linda in 2013 in haar eigen tijdschrift over de 'inhoudsloze' columns van Sylvie in tijdschrift Grazia

Uitdagen

In De wereld draait door gaf De Mol uiteg bij haar uitlatingen. Ik zei dat ik de columns die zij schreef in Grazia een beetje buitenkant vond en dat ik geïnteresseerd ben in haar binnenkant. Eigenlijk daagde ik haar een beetje uit om wat meer van haar te laten zien." 

Openhartige Sylvie

Meis krijgt nog wel eens het verwijt dat ze een ijskonijn is dat weinig van zichzelf blootgeeft. In Linda's zomerweek moet dit imago veranderen. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sylvie en waarom is ze zo terughoudend naar de media?

Meerdere gasten

Linda's zomerweek is van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Naast Sylvie Meis zullen ook onder andere Heleen van Royen, Ronald Koeman, en Humberto Tan te gast zijn bij Linda.

Bekijk hier de volledige gastenlijst van Linda's zomerweek

Reageren