Peter Jan Rens en Virginia écht niet uit elkaar

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia zijn nog steeds samen en ook de bruiloft gaat gewoon door, aldus Rens als reactie op een reeks tegenstrijdige online berichten.

Op Twitter ontstond gister paniek toen Peter Jan Rens (63) via Twitter liet weten dat hij en zijn vriendin Virginia van Eck (21) uit elkaar waren. Al snel werd het nieuws opgepikt door verschillende media.

Onduidelijkheid relatiestatus Peter Jan Rens

Een klein uur nadat het bericht wereldkundig werd gemaakt, ook via Facebook, was de mededeling echter spoorloos verdwenen. Daarna werd het al snel onduidelijk. Zowel Virginia als haar broer bevestigden de breuk aan RTL Boulevard. Giovanni van Eck verklaarde dat de spanningen na de geboorte van Djelisa zo hoog waren opgelopen dat het stel besloot er een punt achter te zetten. Peter Jan liet kort daarop via Twitter weten dat alles koek en ei was, inclusief foto van zijn dochtertje.

Peter Jan en Virginia gaan gewoon trouwen

Eerder vandaag bevestigde Peter Jan in een telefonisch interview aan de Telegraaf nogmaals dat hij en Virginia samen zijn. Als verklaring voor zijn eerste tweet, merkte Rens op dat iemand waarschijnlijk de code van zijn account kent. Hij gaf aan inmiddels een nieuw wachtwoord te hebben en stelde iedereen gerust: Virginia en hij gaan 10 oktober gewoon trouwen. Peter Jan beloofde een groot feest, met speciale optredens en een rol voor hun dochtertje Djelisa Annieta. 

Reageren