Peter Jan Rens en Virginia zeggen ja

Peter Jan Rens heeft zijn Virginia voor zich gewonnen. Het lijkt erop dat het stel dinsdag elkaar het jawoord heeft gegeven op Tenerife.

Verliefd, getrouwd of een kind. Veel mensen hebben de behoefte dit van de daken te schreeuwen en er is geen betere plek om dat te doen dan op Facebook. Het is pas echt als het op social media staat, moet Virginia gedacht hebben. Woensdag veranderde ze haar naam in Virginia Rens. 

Foto

Tot nu toe moeten we het doen met de foto op Facebook. In de realitysoap Doen ze ’t of doen ze ’t niet kijken we mee met de voorbereidingen naar het huwelijk. In de komende afleveringen zendt de realitysoap exclusief de eerste beelden uit. Dan zien we ook voor welke jurk Virginia heeft gekozen. 

Ruzie

De voormalige presentator (66) en zijn Virginia (23) staan bekend om hun enorme leeftijdsverschil en hun knipperlichtrelatie. De twee hebben samen een dochtertje van 2, Djelisa. In de realitysoap hebben Peter Jan en Virginia continu heftige ruzie waarbij Meneer Kaktus meerdere keren de deur is gewezen. Toch wijst alles er nu op dat de twee getrouwd zijn. 

Django Wagner

Peter Jan vroeg zijn vriendin vorig jaar november ten huwelijk tijdens een concert van Django Wagner, die overigens niet bij de bruiloft aanwezig was. De volkszanger zou de trouwambtenaar van die dag worden. Na het huwelijksaanzoek heeft hij niks meer van het paar gehoord. Via via werd hem verteld dat Wagner zijn eigen vliegticket moest betalen en zelf een slaapplek moest regelen. En wij maar denken dat RTL de hele bruiloft betaalt. 

Kinderen

Peter Jan heeft al een dochter uit een eerder huwelijk, zij is 13 jaar ouder dan Virginia. Ook Virginia heeft al een zoon. Op haar veertiende beviel ze van Jay. 

Meer over:

Reageren