Not amused

Peter Jan Rens reageert op terugkeer Doet-ie 't of doet-ie 't niet bij RTL

22 juni 2023 10:29 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA REMKO DE WAAL
Peter Jan Rens is not amused dat RTL het programma Doet-ie 't of doet-ie 't niet nieuw leven wil inblazen. Volgens de voormalig presentator kan het niet eens.

Hij zou namelijk een deel van de rechten bezitten.

Lees ook: Doet-ie 't of doet-ie 't niet terug op de buis 

Doet-ie 't of doet-ie 't niet

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat het iconische Doet-ie 't of doet-ie 't niet dit jaar nog terugkeert bij RTL met Ruben Nicolai als presentator. Een harde klap voor voormalig presentator Peter Jan Rens die dat nieuws net als iedereen uit de media moest vernemen. "Nee, ik heb niks vernomen over het plan dat men het programma terugbrengt op televisie, dus ik ben ook niet benaderd om het eventueel te kunnen presenteren", vertelt hij in zowel Party als Privé.

Peter Jan Rens

Nu zou hij over dat laatste waarschijnlijk wel heen kunnen komen, maar het niet mogen presenteren is slechts een deel van het verhaal. Hij zou als zowel presentator als medebedenker de rechten van het programma bezitten. "In de loop van de jaren hebben velen geprobeerd het van mij te jatten, maar dat lukt natuurlijk niet", vertelt hij verder. En: "Ik ben benieuwd of we de strijd moeten aangaan.

EndemolShine Nederland

EndemolShine Nederland stelt in een reactie op Peter Jan Rens dat ze wel van plan waren contact op te nemen. Het AD.nl was ze alleen voor met het publiceren van het nieuwtjes. Nou, wordt vervolgd.... 

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen van Doet-ie 't of doet-ie 't niet gepland staan. 

Meer over