Peter Jan Rens ruilt van vrouw met Rob Geus

15 april 2015 13:44 | amusement | Door Televizier

© RTL

De makers van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS hebben opnieuw een mooie ruil bedacht: chaoot Peter Jan Rens ruilt van vrouw met hygiëne-expert Rob Geus.

Wat een contrast weer in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS: de verloofde van chaoot Peter Jan Rens ruilt een weekje met die van hygiëne-expert Rob Geus. Dat de twee stellen binnenkort gaan trouwen, is het enige wat ze met elkaar gemeen hebben, dus dat belooft wat.

Rommeltje

Virginia, de 22-jarige verloofde van Rens, houdt van gezelligheid en een ‘lekker rommeltje’. Zij komt terecht in een huis waar alles spic en span is. Wordt Rob Geus er vrolijk van, als zij zijn vlekkeloze villa tot een gezellige bende probeert om te toveren? Suzanne, de verloofde van Geus, houdt van sporten en gezond eten. Ze is bovendien erg gestructureerd, wat leidt tot veel irritaties in huize Rens, waar geen regels zijn en chaos heerst. 

Naar de sportschool

De dolle, ongeregelde boel in Peter Jans huis, waar behalve de 64-jarige Rens ook baby Djelisa, Virginia’s 17-jarige broer en een brutale hond wonen, staat de keurige Suzanne totaal niet aan. Virginia heeft het ondertussen ook moeilijk bij Rob, zeker als hij haar meeneemt naar de sportschool. Virginia haat sporten en in de sportschool stort ze dan ook in. Verder mist ze haar kind. Om haar verdriet te vergeten, organiseert ze stiekem een feestje. Peter Jan doet ondertussen zijn best om Suzanne ervan te overtuigen dat het leven één groot spel is. Maar zij verlangt alleen nog maar naar haar gestructureerde thuis... 

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Het huwelijk tussen Peter Jan Rens en Virginia werd vorig jaar nog afgelast.

Meer over