Na ruzie

Peter Pannekoek en Lange Frans hebben een datum voor hun podcast

12 januari 2022 16:38 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Ze gaan het echt doen! Peter Pannekoek is op 25 februari te gast in de podcast van Lange Frans. Het is allemaal het gevolg van de oudejaarsconference van Peter. 

De cabaretier maakte in zijn conference verschillende grappen over complotdenker Lange Frans. Hij zei onder meer dat mensen die meer waarde hechten aan de meningen van de rapper dan aan die van hun eigen dokter dan ook maar naar dr. Frans moeten gaan als ze ziek worden. 

Ik zie je wel als ik je zie

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Frans en zo ontstond er wat onenigheid tussen de twee op Twitter. Lange Frans twitterde de tekst: 'Ik zie je wel als ik je zie", waarop Peter schreef dat hij dat best poëtisch vond voor een dyslectische rapper. Nu gaan de twee elkaar dus zien op 25 februari, zo vertelde Frans in het radioprogramma Het AvondCircus van SLAM!.

Complotten

Lange Frans praat in zijn podcasts voornamelijk met gasten die ook in allerlei complotten geloven en daarmee haalt hij nog wel eens het nieuws. Zoals die keer dat hij met gast Janet Ossebaard fantaseerde over een aanslag op Mark Rutte, Geert Wilders en het Koningshuis.

Een uitzenddatum voor de podcast is nog niet bekend. 

Meer over