Peter R. de Vries heeft vanaf mei weer een eigen programma

26 maart 2015 13:24 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Peter R. de Vries is de laatste tijd vooral talkshowgast, maar heeft vanaf 11 mei weer een eigen show. Internetpesters Aangepakt gaat dan van start op RTL 5.

In Internetpesters Aangepakt helpt Peter R. de Vries mensen die worden lastiggevallen, gepest, gestalkt of bedreigd op internet en op sociale media. "Hij spoort met zijn team de web-terroristen op en confronteert deze daders met hun negatieve gedrag," laat RTL 5 weten.

Misdaadverslaggever

Voor Peter is dit zijn tweede tv-klus sinds het einde van Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever op SBS 6. Na 17 jaar stopte hij in 2012 met dat programma omdat hij het te zwaar vond worden. Vorig jaar was Peter al even terug met zijn eigen reportagereeks Peter R. Over De Grens op NPO 1 en nu switcht hij dus weer naar RTL 5 voor Internetpesters Aangepakt.

Talkshows

In de tussentijd is Peter R. de Vries een veelgevraagd talkshowgast. Deze week was hij bijvoorbeeld binnen drie dagen vier keer in een praatprogramma te vinden: maandag in Pauw, dinsdag in DWDD en RTL Late Night en woensdag wéér in DWDD.

Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt is vanaf 11 mei te zien op RTL 5.

Meer over