Peter R. de Vries in Nationale Gezondheidstest

11 oktober 2016 11:37 | amusement | Door Televizier

© Sander Koning sander@koningphoto.com

Peter R. de Vries voert het vak fitte 50'ers aan in De nationale gezondheidstest op RTL 4. Wendy van Dijk en Ruben Nicolai presenteren de test die antwoord moet geven op veel gezondheidsvragen.

Natuurlijk kunnen kijkers thuis meespelen met de quiz, en in de studio gaan BN'ers de slag met elkaar aan. Peter R. de Vries voert het vak fitte 50’ers aan, Dirk Zeelenberg vertegenwoordigt de levensgenieters, Miljuschka Witzenhausen voert de jeugd aan, Meesterkok Ron Blauw zit in het vak van de Chefs en Winston Gerschtanowitz doet het met kids- en carrièremakers.

Wetenschap

In De nationale gezondheidstest moet antwoord geven op veel prangende gezondheidsvragen. We worden overspoeld door trends, goeroes en wetenswaardigheden over wat wel en niet gezond is, maar wat zegt de wetenschap? Prof.dr.ir. Frans Kok, emeritus hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit, geeft antwoord op veel vragen rondom een gezonde levensstijl.

Superfood

Is eten na het half acht nieuws slechter is dan ervoor? Welke oer-Hollandse groente gaat door voor superfood aan de andere kant van de oceaan? Kunnen we morgen nog gewoon melk geven en wat zijn de gevolgen van slaaptekort op onze gesteldheid?

De Nationale Gezondheidstest 2016: maandag 24 oktober om 20.30 uur bij RTL 4

Meer over