Peter R. de Vries pakt internetpesters aan in nieuw RTL 5-programma

16 december 2014 11:24 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Peter R. de Vries heeft genoeg van alle cyberpesters. Hij gaat daarom op jacht naar internetterroristen in het splinternieuwe RTL 5-programma Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt.

Peter R. de Vries helpt in de gloednieuwe RTL 5-show Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt mensen die worden lastiggevalen, gepest, gestalkt en/of bedreigd op internet en de sociale media. 

Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt

Het onderwerp sluit naadloos aan op de hedendaagse pesterijen. Tegenwoordig stuurt men in luttele seconden een dreigtweet via Twitter of Facebook. Hier moet volgens Peter R. de Vries snel een einde aan komen. "Ik wil dit programma maken omdat ik de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heb gezien en heb meegemaakt hoe dat levens kan beïnvloeden", meldt de misdaadverslaggever. 

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries spoort de pestkoppen met zijn team op en confronteert ze met hun abnormale gedrag. "Ik wil graag dat er meer aandacht voor komt en dat de daders worden aangepakt. Slachtoffers krijgen vaak te weinig gehoor en dat moet veranderen", aldus De Vries.

Peter R. de Vries sprak eerder met Televizier over zijn ervaringen in Peter R. Over De Grens.

Meer over