Peter R. de Vries zegt dat hij niet gaat scheiden

2 juli 2015 10:48 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Peter R. de Vries reageerde in RTL Boulevard boos op de berichten dat hij en zijn vrouw Jacqueline gaan scheiden. De misdaadverslaggever ontkent een breuk.

Evert Santegoeds bracht woensdag het vervelende nieuws dat Peter R. de Vries en zijn vrouw Jacqueline een einde aan hun huwelijk zouden hebben gemaakt. Volgens Evert van het weekblad Privé waren de twee na meer dan 20 jaar huwelijk uit elkaar gegroeid en staat hun huis te koop.

Boos

In RTL Boulevard reageerde Peter boos op de verhalen. „We zijn niet gescheiden en we gaan niet scheiden. We zijn gewoon getrouwd, maar we wonen apart.” De misdaadverslaggever vertelde ook nog waarom hij en Jacqueline apart wonen. „We zijn nog heel goed met elkaar. Jacqueline is een fantastische vrouw, maar we hadden allebei een ander beeld van onze toekomst. We hebben daarop besloten om allebei op een eigen plek te gaan wonen.”

Iedereen wist het

Peter R. vindt het maar raar dat Privé op dit moment met het verhaal komt, omdat de aparte woonsituatie allang bekend zou zijn. „Bijna iedereen wist dit, al onze vrienden en kennissen. We zijn hier transparant in geweest.”

Peter en zijn vrouw hebben een open huwelijk, beiden houden er op z'n tijd andere scharrels op na. Maar volgens Peter heeft hij op dit moment geen andere relatie.

Meer over