Peter R. de Vries zei 'nee' tegen Expeditie Robinson

Peter R. de Vries is dit jaar gevraagd om mee te doen aan Expeditie Robinson, maar de misdaadverslaggever moet er niet aan denken.

Bij Peter R. de Vries leek het altijd alsof hij overal voor in was op televisie: sinds kort zit hij zelfs in de jury van SBS 6-show MindMasters LIVE tussen BN'ers als boer Geert en Sabia Engizek. Maar nu blijkt dat Peter toch ook wel eens 'nee' zegt tegen een tv-programma. Toen Expeditie Robinson hem benaderde, weigerde de misdaadverslaggever.

Geen seks

"Ik kan jullie verklappen dat ik dit seizoen gevraagd ben om mee te doen," onthulde Peter R. de Vries in RTL Boulevard. "Maar stom toevallig zat ik kort daarvoor in een ander programma met Fatima Moreira de Melo, die ooit gewonnen heeft." Tijdens de opnames van Wie Overleeft Nederland? hadden Peter en Fatima een goed gesprek over Expeditie Robinson"Zij zei mij toen: Peter, je krijgt daar niet te eten. Je denkt de hele dag alleen maar aan eten en zelfs niet eens aan seks. Toen heb ik gezegd: nou, dan ga ik niet mee. Want ik hecht heel erg aan… goed eten."

Lees ook:
Ons verslag van de dertiende aflevering van Expeditie Robinson

Meer over: