Peter Berks

Peter uit Beau en de Veteranen op Intensive Care

6 april 2020 15:45 | amusement | Door Irma Tomas

© Beau van Erven Dorens
Peter Berks, een van de veteranen uit Beau en de veteranen, is met het coronavirus opgenomen op de IC. Vorige week was Peter nog te zien in Beau blijft binnen

Toen lag Peter nog op een 'gewone' corona-afdeling en vertelde hij live bij Beau van Erven Dorens dat hij het goed te pakken had. De veteraan had duidelijk moeite met ademen. Dat is alleen maar erger geworden zodat hij nu op de IC ligt. 

Het is een hel

In de meest recente aflevering van Beau blijft binnen sprak de presentator met Peters vrouw Sonja die ook het coronavirus had en een tijdje met haar man op dezelfde kamer lag. In die periode zag Sonja hem achteruit gaan. "Ik lag erbij en ik keek ernaar, het is een hel". Zij is nu zelf weer thuis en heeft hoop dat het ook goed komt met Peter. Sonja vertelde dat hij gelukkig weer een beetje zelfstandig kan ademen. 

Peter was fit

In Beau en de veteranen volgde Beau van Erven Dorens oorlogsveteranen met PTTS. Ze probeerden in Noorwegen om te leren gaan met hun angsten. Peter Berks was heel erg fit, maar hij werd dus toch geveld door het coronavirus. 

Meer over