Peter van der Vorst behandelt een 'love addiction' in Verslaafd!

29 september 2014 13:10 | amusement | Door Televizier

In het tweede seizoen van Verslaafd! heeft Peter van der Vorst een paar opvallende verslavingen in petto. Wat dacht je van anabolen en de liefde?

De 28-jarige Kim is degene met een 'love addiction'. Ze is in de greep van -ook al opvallend- een lovergirl en werkt als prostituée. Daarbij onderhoudt ze ook nog een zware cocaïneverslaving. Haar moeder en broer zagen geen andere oplossing dan Verslaafd! in te schakelen. De 35-jarige Jan is al vijftien jaar verslaafd aan anabole steroïden en groeihormoon, hij gebruikt alles door elkaar om maar zo gespierd mogelijk te worden.

Jimmy Geduld

Net als in het vorige seizoen Verslaafd! wordt de hulp van Peter en verslavingsdeskundige Jimmy Geduld ingeroepen door familie van de verslaafden. Ze organiseren samen een interventie en hopen dat de verslaafde in kwestie meteen mee gaat naar een afkickkliniek. Tijdens het eerste sezoen was dat wel het geval en leken de meeste verslaafden succesvol van hun verslaving geholpen. En het programma deed het zo goed dat Peter Verslaafd! inmiddels aan Duitsland wist te slijten.

Alcohol en wiet

In het tweede seizoen komen ook 'normale' gevallen aan bod. De 25-jarige Marco bijvoorbeeld. Hij is al jarenlang verslaafd aan wiet en speed en is zeer agressief gedrag naar zijn ouders, broers en zus. Ze stellen hem nu voor een keuze: of hij laat zich helpen, of ze verbreken definitief het contact met Marco. De 55-jarige Alice is aangemeld door één van haar vier dochters. Wat de meeste bekenden niet weten, is dat Alice al jaren een ernstig alcoholprobleem heeft. Haar man heeft lang geprobeerd het voor de buitenwereld en zelfs voor zijn eigen dochters verborgen te houden.

Verslaafd! vanaf dinsdag 28 oktober, 20.30 uur bij RTL 4

Meer over