29.000

Peter wint een van de laagste bedragen ooit in Miljoenenjacht

25 maart 2019 10:35 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Peter Zagers uit Zundert begon vol goede moed aan de finale van Miljoenenjacht, maar eindigde in mineur. Peter ging naar huis met 29.000 euro. En dat is een van de laagste bedragen ooit gewonnen bij Miljoenenjacht.

In de eerste aflevering van dit seizoen deed Ruud het nog slechter met 18.000. De kroon wordt gespannen door een kandidaat uit Venlo die doorspeelde tot het einde en 10 euro in zijn koffer bleek te hebben. In 2016 haalde kandidaat Folkert achter elkaar alle grote bedragen uit het spel zodat hij op het eind nog 8.000 euro over had.

Arno is de gelukkigste

Dat het ook anders kan, bewees kandidaat Arno Woesthoff. Hij ging op 2 september 2001 naar huis met een verpletterende 10 miljoen gulden. Arno is extreem gelukkig in het spel want hij won vijf maanden eerder ook al eens 1 miljoen bij Miljoenenjacht.

Bali

Bij Peter Zagers ging het uiteindelijk mis omdat hij naar eigen zeggen op het gevoel van Linda de Mol afging. Zij achtte het onwaarschijnlijk dat hij in 1 beurt de grootste bedragen eruit zou pikken. Maar dat lukte hem toch. Van de 29.000 euro die hij won, gaat ook nog kansspelbelasting af, maar gelukkig blijft er nog genoeg over voor de droomvakantie van Peter en zijn vrouw Janet naar Bali.

Meer over