Milou Deelen

Philip Freriks krijgt clitoris-tatoeage voor kiezen in De Slimste Mens

28 december 2022 09:06 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot De Slimste Mens
Journaliste en feministe Milou Deelen liet dinsdag in De Slimste Mens tot schrik van Philip Freriks een tatoeage zien van een clitoris.

Philip had vernomen dat Milou een bijzondere tatoeage op haar rechterenkel had, maar wist niet wat de tekening voorstelde. Maarten van Rossem wierp een blik op de tatoeage en dacht eerst dat het om een stemvork ging en vervolgens om een mislukte wasknijper. Philip had geen idee. 

Orgasmekloof

Tot Milou het verlossende woord sprak en Philip met zijn mond vol tanden stond. De feministe legde uit dat ze het lichaamsdeel daar had laten aanbrengen vanwege de orgasmekloof (mannen komen vaker klaar dan vrouwen omdat de heren niks met de clitoris doen).

Stotterend

Philips bracht stotterend uit dat een tatoeage op die plek mannen niet verder zouden helpen in hun zoektocht maar volgens Milou is de tattoo vooral bedoeld als conversatiestarter. 

Franeker is een presentator

Milou wist precies waar de clitoris zit, maar verder wist ze helemaal niets. Ze vermoedde dat Franeker een presentator was, Inuit een gesteente en had nog nooit van het schilderij De Schreeuw gehoord. Het blijft dan ook bij 1 deelname in De Slimste Mens

Meer over