Pim Wessels derde afvaller It Takes 2

3 april 2016 08:58 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4/It Takes 2

Pim Wessels heeft de vierde aflevering van It Takes 2 niet overleefd. Zijn versie van Love Yourself wist het publiek en de jury onvoldoende te raken.

De jury gaf Pim driemaal een 7.5, maar het niveau van de performances gaat met de week omhoog waardoor ruim voldoende niet langer goed genoeg bleek.

"Naakt"

Een bittere pil voor Pim die juist samen met coach Waylon had gekozen voor een uiterst uitgeklede versie van de Bieber song. De twee mannen zongen het liedje met alleen een akoestische gitaar als begeleiding, wat een intieme sfeer opriep. Na zijn optreden gaf Wessels toe zich behoorlijk naakt en bekeken gevoeld te hebben.

"Balen"

Pim belandde in de gevarenzone samen met Jan Kooijman, Jan Versteegh en Caroline Borgers. Maar zij bleken na het tellen van de publiekspunten alledrie verzekerd van een plekje in de volgende show. Waylon nam teleurgesteld afscheid van Pim, noemde hem een multitalent en moedigde hem aan zeker te blijven zingen. Pim gaf aan er van te balen zo vroeg al het veld te moeten ruimen omdat hij nog veel mooie nummers had willen zingen. 

"Onterecht"

Terwijl Pim afscheid nam van de show, beet vriendin Pip Pellens in de zaal op haar lip. Samen wonnen ze op hetzelfde podium een paar maanden eerder nog Dance Dance Dance. Ook de fans vonden het jammer...

Meer over