Pip Pellens en Sharon Doorson in The Next Boy/Girl Band

Sharon Doorson en Pip Pellens versterken het team van John Ewbank in de nieuwe SBS-talentenjacht The next boy/girl band. Het drietal gaat een nieuwe meidengroep samenstellen.

In de The next boy/girl band nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. John Ewbank richt voor Universal Music een girlband op, terwijl 8Ball Music een nieuwe boyband creëert.

Boyband

Het team van Nick Schilder, die de jongensgroep samenstelt, wordt geleid door de platenbaas van 8Ball Music, Tony van de Berkt. Zangcoach Babette Labeij maakt hun team compleet. Hiermee zijn beide teams helemaal ingevuld, zo maakt SBS6 maandag bekend.

Debuut op SBS

Pip Pellens is bij het grote publiek bekend van haar rol als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, die Meerdijk inmiddels heeft verlaten. Met haar vriend Pim maakte ze grote indruk in Dance dance dance en begin dit jaar zat ze in de jury van het dansprogramma Battle on the dancefloor.

Zangprogramma

Met The next boy/girl band maakt Pip haar debuut bij SBS 6. De 22-jarige actrice timmert zo ook als jurylid lekker aan de weg. Toch is ons nog niet helemaal duidelijk wat ze precies met zingen heeft.

Sharon

Zangeres Sharon Doorson heeft al wel behoorlijk wat ervaring met zangprogrmma's. Zelf brak ze door met de talenjacht Popstars: The Rivals, wat haar een plek opleverde in de meidenband Raffish. Dankzij haar deelname aan The Voice of Holland is ze nu als solozangeres succesvol en momenteel maakt ze indruk met in Beste zangers.

Reageren