Pittige uitdaging in RTL 4-programma TV Makelaar: Mission Impossible

Sommige huizen zijn zo eigen­aardig gebouwd of ingericht, dat het bijna onmogelijk is ze aan de man te brengen. Evelyn Struik en een aantal deskundigen gaan de uitdaging aan in TV Makelaar: Mission Impossible.

Een volledig groen gekleurde woning, een huis dat helemaal uit hout bestaat of in Hindoestaanse stijl  is ingericht, ze komen de gekste dingen tegen. En de bewoners zijn wanhopig geworden.

Aan de slag

Onder leiding van bouwkundig adviseur Bob ­Sikkes (Verbouwen Zonder Grenzen) gaan timmermannen en stylisten aan de slag. Ze proberen het huis zó aan te passen dat de verkoopkansen toenemen.

Pittig

Evelyn wil ondertussen van de bewoners weten waarom ze hun woning zo hebben toegetakeld, en waarom ze eigenlijk willen verhuizen. Met het oog op de huidige crisis en de ingestorte huizenmarkt lijkt dat een hachelijk avontuur.

TV Makelaar

TV Makelaar: Mission Impossible is de opvolger van TV Makelaar, dat sinds 2001 te zien was. Evelyn volgt Froukje de Both en Lieke van Lexmond op als gastvrouw.TV Makelaar is in de presentatie altijd blijven wisselen. Nu de opzet van het programma behoorlijk is veranderd, past daar een nieuw gezicht bij”, aldus RTL 4.

Evelyn Struik

Evelyn was eerder al te zien in HouseVision en Nederland Vertrekt. De andere deskundigen die deze week meewerken, zijn financieel adviseur Pieter van ­Tuinen en makelaar ­Christian Verhaaren.

Reageren