Plastische chirurgie mislukt nogal bij Farrah Abraham

De foto van de tot reusachtige proporties opgezwollen bovenlip van Teen Mon Farrah Abraham is al een paar dagen oud, maar we wilden 'm jullie toch niet onthouden. Farrah liet haar lippen injecteren en dit was het afgrijselijke gevolg.

Farrah ging voor de zekerheid maar even langs de Eerste Hulp alwaar ze pijnstillers toegediend kreeg. De ex-deelneemster van de MTV-serie Teen Mom schaamde zich niks voor haar mislukte lippen, ze stuurde zelf de foto's van haar mond via Twitter de wereld in met het onderschrift: 'Girlfriends don't say I didn't warn ya'. Een sympathieke waarschuwing dus, voor alle dames die ook overwegen iets in hun lippen te laten spuiten.

Afbeelding

Farrah Abraham is sowieso niet bang van een plastische ingreep of 2. Ze liet al eens een kinimplantaat plaatsen, onderging 2 borstvergrotingen en een neusoperatie. Ze liet ook al eerder collageen in haar lippen spuiten, maar toen liep het beter af.

Sekstape

Farrah heeft er de afgelopen jaren alles aan gedaan om in het nieuws te blijven na de opnamen van Teen Mom, waarin ze als single tienermoeder werd gevolgd. Haar beste poging tot nu toe was een sektape met tegenspeler James Deen. Die werd miljoenen keren bekeken.

Reageren