Playboyshoot met Utopia-vrouwen gaat niet door

Het Playboy-plan is van de baan. De Utopiaanse vrouwen gaan niet meer uit de kleren voor het tijdschrift. Na onenigheid over en weer is ook Charlotte er klaar mee.

Nieuwe bewoner Robin kwam in eerste instantie met het idee. Op een eenvoudige manier zou er weer wat geld in het laadje kunnen komen. Hoe? De vijf jongste vrouwelijke inwoners moesten voor even hun kleren in Utopia achterlaten en naakt poseren voor de Playboy.

We doen het niet

Moe geworden van de vele en lange discussies over het wel of niet naakt poseren, werd er vandaag in een gezamenlijke ‘vergadering’  besloten het plan te laten varen. Billy twijfelde al langer over de shoot en ook Isabella had al duidelijk gemaakt dat ze een naaktshoot voor de Playboy niet zag zitten. Charlotte heeft zich nu ook uitgeproken: ze doet het niet!

De groep

De groep schaarde zich al snel als één blok achter haar. Zo zei Joey: “Ik ben mega tegen verandering van mening maar nu sta ik achter Charlotte haar besluit.” Laura vindt het wel jammer: “Het was niet mijn droom maar een kans. Ik vind het jammer, ik steun Lot en ook ik steun de groep. Kop omhoog en iets anders beginnen.”

Kiezen

Het duurde even voordat Charlotte de knoop echt door kon hakken: “Ik had tijd nodig om na te denken en ik vind het moeilijk om naar het punt te trekken van wat wil ik nou graag. Normaal zou ik mijn ouders bellen en vragen wat vind je er van? Kies je voor jezelf of voor de groep? En dan had mijn vader gezegd de groep is verstandiger.”

Elkaar steunen

Als een ware filosoof voegde Aike nog toe: “De boodschap die wij nu meegeven: elkaar steunen als groep maar ook durven te kiezen voor het groepsbelang en daarmee je eigen gevoel aan de kant durven zetten.”

Ook de mannen zullen aardig opgelucht zijn. Zo vond Rienk het vreselijk en Ruud was het er niet mee eens dat zijn liefje Billy naakt zou gaan poseren.

Reageren