Playmate Zimra en Geraldine Kemper in Expeditie Robinson

29 juli 2013 10:52 | amusement | Door Televizier

De eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekendgemaakt. Onder anderen Geraldine Kemper en Geza Weisz gaan op expeditie.

Dat heeft RTL 5 vandaag bekendgemaakt. Naast BNN-presentatrice Geraldine Kemper (foto) en acteur Geza Weisz doen ook playmate/presentatrice Zimra Geurts en acteur Kees Boot mee. Op de namen van de tien overige deelnemers moeten we nog even wachten.

Jan Versteegh

Hoewel de naam van Geraldine Kemper vandaag pas is bevestigd, gingen begin juni de geruchten al de ronde dat ze mee zou doen aan het programma. Toen werd ook gesproken over PowNews-verslaggever Jan Versteegh als deelnemer. De kans lijkt dus groot dat ook hij meegaat op expeditie.

Dennis Weening

Voor het eerst in de 15-jarige geschiedenis van het survivalprogramma doen dit jaar alleen Nederlanders mee. Toch is ervoor gekozen om het presentatieduo te laten voor wat het is. Dat betekent dat Dennis Weening en de Belgische Evi Hanssen het programma aan elkaar praten.

Maleisiƫ

De opnames voor Expeditie Robinson zijn inmiddels al achter de rug. Deze vonden plaats op een tropisch eilandje bij Maleisiƫ. De overlevingscompetitie wordt vanaf donderdag 29 augustus om 20:30 uur uitgezonden op RTL 5. Vorig jaar won hockeyster Fatima Moreira de Melo het programma.

Meer over