Ontmaskerd

Kijkers weten het zeker: dit is Polly Plush in Make Up Your Mind 2024

20 april 2024 21:45 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Polly Plush uit Make Up Your Mind 2024 ziet er met haar berenpak ontzettend knuffelbaar uit, maar geldt dat ook voor de BN'er die zich achter dit pseudoniem verschuilt? Hoog tijd om de beste hints door te nemen!

Zouden we op het juiste spoor zitten?

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024 

Polly Plush in Make Up Your Mind 2024

Met vijf afleveringen van dit seizoen van Make Up Your Mind achter de rug, zou je denken dat de ware identiteit van de dragqueens steeds makkelijker te raden valt. Maar niets is minder waar, want Polly Plush bezorgt ons nu al de nodige hoofdbrekens. We weten slechts dat deze betoverende queen een knuffelbaar pak draagt met een duidelijke '1' erop.

Bovendien maakt deze queen duidelijk dat ze een groot netwerk heeft. "En net als ik weten zij dat de hele avond maar om een queen draait en dat is c'est moi!", aldus Polly in haar laatste speech. "Ik zorg ervoor dat de stemming top blijft."

Wie is queen Polly Plush in Make Up Your Mind?

Het lijkt erop dat de hints tot nu toe nog niet veel onthullen, dus het is spannend om te zien wat het publiek denkt. Op dit moment denkt de overgrote meerderheid dat het gaat om journalist Gijs Rademaker, maar deze mening is zeker niet unaniem. Andere kijkers noemen ook namen als Albert Verlinde, Roxeanne Hazes en Eva Jinek.

Het blijft voorlopig dus nog even een mysterie wie er achter Polly Plush schuilgaat!

Make Up Your Mind is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over