Popster-jurylid Izzy vermenigvuldigt zich: binnenkort 2500 Miss Izzy's

Miss Izzy, het blauwe jurylid uit Popster, krijgt een eigen handpop. Er worden 2500 mini-Izzy's gemaakt, waar klanten van Jumbo-supermarkten kans op maken.

Miss Izzy is als enige poppenjurylid dé diva van SBS 6-talentenjacht Popster en dat wordt nu beloond met een eigen handpop. Er komen 2500 Izzy-popjes, die vanaf 9 april te bemachtigen zijn bij supermarktketen Jumbo. Klanten krijgen bij aankoop van drie frisdrankmerken een actiecode waarme ze kans maken op een gratis Miss Izzy.

Miss Izzy

Miss Izzy is vereerd: "Ik ben ongelofelijk trots. Een mini-Izzy, hoe cool is dat. Ze vonden het zo ontzettend leuk dat ik er was dat er wel 2500 mini-Izzy’s zijn gemaakt." De actie is een samenwerking tussen SBS 6, Jumbo en Vrumona (van de frisdrankmerken Sourcy, Crystal Clear en Holy Soda).

Lenette van Dongen

Izzy's bespeelster Lenette van Dongen ziet al helemaal voor zich hoe ook anderen Miss Izzy nu tot leven zullen brengen: "De kleine Izzy’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken en mee te spelen, je kan ze ook goed gebruiken om bijvoorbeeld het avondeten van je moeder te jureren. Ik ben benieuwd naar de avonturen die de Miss Izzy-popjes gaan beleven."

Twitter

De grote Miss Izzy beleeft in ieder geval genoeg de laatste tijd. Ze deelt het allemaal met haar Twitter-volgers:

Popster is inmiddels drie weken bezig en doet het redelijk goed op de vrijdagavond van SBS 6. De eerste aflevering scoorde een miljoen kijkers, deel 2 en 3 rond de 700.000 kijkers. Op 17 april is de finale te zien.

Lees ook:
Een interview met Lenette van Dongen over Popster! 

Reageren