Portia de Rossi krijgt gastrol in Scandal

24 juli 2014 10:16 | amusement | Door Televizier

© RCV.

Portia de Rossi, de vrouw van Ellen DeGeneres, krijgt een gastrol in de tv-serie Scandal. De serie wordt in Nederland uitgezonden op Net 5.

Portia de Rossie maakt onderdeel uit van een verhaallijn die uit meerdere afleveringen bestaat, meldt E!News. Wat haar rol in Scandal precies zal zijn moeten we afwachten. 

Portia de Rossie

Portia kampte met een alcoholverslaving en liet zich in mei opnemen in afkickkliniek. Ze zocht hulp na een slaande ruzie Ellen DeGeneres, de vrouw met wie ze in 2008 trouwde. 

Ellen DeGeneres

Het lijkt inmiddels weer goed te gaan tussen Portia en Ellen DeGeneres. Afgelopen maand waren de twee vrouwen op vakantie in Kroatië, waar ze konden werken aan hun echtelijke problemen. ''Ze hebben problemen overwonnen in het verleden. Er is geen twijfel dat ze ook deze problemen momenteel kunnen oplossen'', meldt een bron aan RTL Boulevard. Portia kan dus met een positief gevoel beginnen aan haar acteerklus. 

Scandal

Het vierde seizoen van Scandal is vanaf 25 september in de Verenigde Staten te zien. Net 5 heeft deze winter de eerste twee seizoenen van de tv-serie uitgezonden. 

Jan Smit heeft ook een bijzondere gastrol te pakken. Hij speelt zichzelf in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht

Meer over