Aflopend contract

Presentator Humberto Tan wil bij RTL blijven

11 november 2020 09:32 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Michel Schnater
Humberto Tan is in het bezit van een aflopend contract bij RTL. De presentator ziet zijn verbintenis in mei 2021 eindigen, maar hij hoopt langer bij de omroep te mogen blijven.

In gesprek met Andy van der Meijde in Andy in de auto reageert Humberto op het gerucht dat hij zou overstappen naar het imperium van John de Mol. “Heb jij gehoord dat ik naar John de Mol ga? Ja, if the price is right”, grapt hij. “Nee, ik ga wel blijven bij RTL. Ik denk het wel. Primeurtje? Ja. Je hebt een primeurtje. Ja, ik blijf, ik blijf.”

Andere tijden

De contractverlenging van Humberto was voor sommigen een verrassing, omdat zijn talkshow RTL Late Night kopje onder ging. “De cijfers die ik had waren toen echt niet goed genoeg voor de zender, maar dat is nu anders. Ze zien nu dat de koek gewoon iets kleiner is geworden. Dat zijn andere tijden.”

Talkshow 

Tijd heelt alle wonden is het gezegde. Voor Humberto geldt dat ook. De presentator staat namelijk open om eventueel een nieuwe talkshow te maken. “Ik zou niet meteen hetzelfde maken, maar ik zou wel het gesprek aangaan.”

Meer over