Eerste keer

Presentatoren 3 op Reis trekken in nieuwe seizoen ook door Nederland

15 augustus 2019 16:13 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© BNNVARA
De presentatoren van 3 op Reis laten voor een nieuwe reeks veelal het vliegtuig staan. Zo zullen Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen plekken bezoeken die op minder dan vijf uur reizen van het midden van Nederland liggen.

Zodoende gaat Maurice naar Drenthe, de dunst bevolkte provincie van Nederland, waar hij op bezoek gaat bij een schaapsherder en komt Geraldine na een treinrit uit in het Oostenrijkse Graz.

Verrassen

Chris Zegers bezoekt voor het nieuwe seizoen van 3 op Reis ook plaatsen dichterbij huis. "Als je in het buitenland bent, hoor je heel vaak van buitenlanders hoe mooi Nederland is. Hoe leuk is het om je als reiziger nu eens te laten verrassen door je eigen land, waardoor je Nederland ineens door andere ogen gaat zien. En ook net daarbuiten. Zo ben ik voor deze rubriek naar België en Noord-Duitsland geweest. En dat bewijst toch maar weer dat je niet alleen maar naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen voor mooie verhalen", zegt de presentator.

Zuid-Afrika

De eerste aflevering van het dertiende seizoen van 3 op Reis is op 25 augustus te zien om 19.40 uur bij BNNVARA op NPO3. Daarin wordt overigens ook ver gereisd, want Nienke gaat op pad met de nomadische herders van het Afrikaanse koninkrijk Lesotho in Zuid-Afrika en Maurice maakt een reis naar één van de meest afgelegen gebieden van Myanmar.

Meer over