Prins Harry bevestigt relatie met actrice Meghan Markle

8 november 2016 14:40 | amusement | Door Televizier

© AFP

Prins Harry zegt nooit iets over zijn liefdesleven, maar nu wel. De Britse royal heeft in een bijzondere brief bevestigd dat hij al een paar maanden verkering heeft met Suits-actrice Meghan Markle.

De brief met de unieke verklaring over het liefdesleven van prins Harry is uitgestuurd door Kensington Palace. De reden is niet zo leuk. Prins Harry (32) laat weten dat hij bezorgd is om de veiligheid van zijn 35-jarige vriendin. Sinds de geruchtenstroom over hun relatie heeft Meghan al veel onvriendelijks over zich heen gekregen. Volgens het paleis en Harry zijn de media en 'trollen' op social media verantwoordelijk voor sexistische en racistische commentaren. 'Er is een grens overschreden.'

Het is haar leven

De prins zegt dat hij diep teleurgesteld is dat hij Meghan niet heeft kunnen beschermen tegen al het nare commentaar. 'Het is geen spelletje, het is haar leven. En het zijne.' Zo staat te lezen in de brief waarin Harry smeekt zijn vriendin met rust te laten. 

Toronto

De prins en het meisje leerden elkaar kennen in Toronto in mei. Nadat de liefdesgeruchten in het rond vlogen, verraadde het koppel zich omdat ze dezelfde vriendschapsbandjes dragen. Meghan zou inmiddel al gezellig gegeten hebben met prins Charles, de vader van Harry en zijn broer William en vrouw Kate.

Meghan Markle is het bekendst door haar rol in de advoctenserie Suits waarin ze Rachel Zane speelt, de vriendin van hoofdpersoon Mike.

Dit is de brief in zijn geheel.

De mooie serie The crown laat zien dat de Britse koninklijke familie wel meer zware tijden heeft gekend

 

Meer over