Prinses Beatrix kent Lucky TV helemaal niet

Het is bijna niet te missen, maar toch heeft prinses Beatrix nog nooit van Lucky TV gehoord. In de korte filmpjes neemt maker Sander van de Pavert vaak een loopje met het koningshuis.

In het satirische programma Lucky TV bewerkt Sander van de Pavert elke dag een fragment uit de actualiteit. Hij neemt daarin allerlei mensen op de hak. Vanaf het moment dat (toen nog) koningin Beatrix bekendmaakte afstand te doen van de troon, werd Willem-Alexander een hoofdpersoon in veel van zijn filmpjes.

DWDD

Elke dag wordt Lucky TV aan het eind van De Wereld Draait Door uitgezonden. Je zou denken dat iedereen inmiddels weleens een filmpje van Van de Pavert gezien heeft, maar dat is toch niet helemaal waar, zo bleek op Sint Maarten.

Mening

Prinses Beatrix is daar op dit moment op bezoek en raakte in gesprek met jongeren die zitting hebben in het Koninkrijksjeugdparlement op Sint Maarten. Één van hen trok de stoute schoenen aan en vroeg de prinses naar haar mening over Lucky TV.

Positief of negatief

De moeder van 'Willy', zoals de koning in de filmpjes heet, zei nauwelijks televisie te kijken en had nog nooit gehoord van Lucky TV! Dat wordt waarschijnlijk een uitzendinggemist-momentje voor de prinses, die nieuwsgierig geworden nog even vroeg of het positieve of negatieve filmpjes zijn. “Positief hoor”, antwoordde een van de jongeren geruststellend. “Het maakt het koningshuis populair bij een andere groep mensen.”

Nou, we zijn benieuwd wat prinses Beatrix er werkelijk van vindt. Om je geheugen nog even op te frissen, hier een compilatie van allerlei 'Willy' Lucky TV momentjes.

Meer over:

Reageren