Moest thee zijn

Producent Game of Thrones zegt sorry voor koffiebeker in beeld

7 mei 2019 10:34 | amusement | Door Irma Tomas

© HBO
Bernie Caulfield, de producent van Game of Thrones heeft zijn excuses aangeboden voor de koffiebeker van Starbucks die in de laatste aflevering van de serie te zien was. “Het spijt ons, het was een foutje!”

Alle plotwendingen en intriges ten spijt; kijkers hadden het op social media na de vierde aflevering van Game of Thrones maar over een ding; de kartonnen koffiebeker voor de neus van Daenarys (Emilia Clarke). Kennelijk was het niemand van de productie opgevallen en is de beker na de koffiepauze in het decor blijven staan.

Trendsetters

In een radio-interview met de zender WNYC maakt producent Caulfield er maar een grapje van: “Westeros was gewoon de eerste plek waar Starbucks een filiaal kreeg.”, grapt hij. Om daaraan toe te voegen dat foutjes nou eenmaal gemaakt worden, ook bij een team dat zich voor ‘duizend procent’ inzet: “Als dit het ergste is dat de kijkers qua foutjes konden vinden dan betekent dat vooral dat we goed bezig zijn.”

 Thee

Ook zender HBO bekijkt de gênante situatie met en glimlach. In een statement zegt het bedrijf: “De latte die in beeld verscheen was een foutje, Daenerys had een kruidenthee besteld.”

 

Meer over