Proefkonijnen voortaan met Jan Versteegh en Geraldine Kemper

6 juni 2016 15:53 | amusement | Door Televizier

© BNN

Jan Versteegh en Geraldine Kemper zijn de nieuwe presentatoren van het BNN-programma Proefkonijnen. Dat betekent dat Valerio Zeno en Dennis Storm foetsie zijn. 

BNN vertelt niet of de presentatorenwissel vrijwillig is of niet. Dennis en Valerio presenteerden het populair-wetenschappelijke Proefkonijnen waarin ze bijzonder enthousiast hun 'lichaam aan de wetenschap gaven'. Zo aten ze bijvoorbeeld elkaars vlees en ondergingen flinke weeën. 

De diepte

Het zou kunnen zijn dat Valerio meer de diepte in wil. Hij presenteerde dit jaar Over mijn lijk, Dennis Storm heeft naast zijn presentatiewerkzaamheden een eigen meubelmakerij, hij maakte recentlijke het programma Oud & nieuw, waarin meubelmakers nieuwe meubels maakten van ouwue meuk.

Jan vs. Geraldine

Jan Versteegh en Geraldine Kemper waren al eerder een duo, ze presenteerden de Freestyle Games en namen het tegen elkaar op in Jan vs. Geraldine in Zuid-Afrika. Die reeks werd niet best bekeken, maar misschien werkt het duoschap beter in Proefkonijnen dat vanaf augustus te zien zal zijn.

Jan en Geraldine zien het in ieder geval in elkaar zitten.

 

Meer over