Q-music-dj Mattie niet de vader van tweeling

Q-music-dj Mattie Valk laat vanmorgen weten dat hij en zijn vriendin Kirsten uit elkaar zijn. Mattie is keihard bedonderd; hij blijkt niet de vader van de pasgeboren tweeling te zijn.

Mattie maakte het nieuws vanochtend zelf bekend in een brief op de site van Q-music. Wietze las Matties brief vanochtend voor op Q-music. Een maand geleden werd hij vader van de te vroeg geboren tweeling. Vesper en Bo kwamen met 26 weken ter wereld. Hij was daarna al een tijd niet meer op de radio te horen en we weten nu waarom.

Ongeloof

In de brief schrijft de dj: “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.”

In de war

Mattie heeft het erg moeilijk met de huidige situatie: “mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Ik ben in de war. Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet.” 

Onhoudbaar

Toch brengt Mattie het nieuws nu naar buiten. “Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen,” zo vervolgt hij. 

Reageren