Quinty Trustfull blijft bij Koffietijd ondanks verhuizing naar Milaan

Presentatrice Quinty Trustfull blijft te zien aan tafel bij RTL 4-programma Koffietijd. Er waren twijfels of Quinty wel bij de ochtendshow zou blijven omdat ze samen met haar gezin verhuist naar Milaan. 

De verhuizing naar Italië heeft te maken met het werk van manlief Orlando Trustfull. De oud-voetballer was sinds 2015 actief als assistent-trainer bij Ajax en nu volgt Orlando hoofdtrainer Frank de Boer naar het Milanese Internazionale. 

Pendelen

Trouwe kijkers van Koffietijd hoeven Quinty ondans de verhuizing niet te missen. De presentatrice gaat iedere week op en neer pendelen tussen Milaan en Eemnes, waar de koffietijd-studio staat. Hierdoor blijft presentatietrio Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Quinty Trustfull intact. 

Drie op rij

De samenstelling aan tafel zal tijdens de afleveringen wel enigszins veranderen. "we gaan de dagen wel meer achter elkaar plakken”, vertelt Quinty. De presentatrice zal drie dagen op rij te zien zijn, waarna ze de reis terug naar Milaan zal maken. “Het grootste deel van de week zal ik in Milaan zijn”, zegt ze tegen RTL Boulevard

Lees ook: AT5-icoon Frank Awick aan de slag bij Koffietijd 

Meer over:

Reageren