Quinty Trustfull stopt met Eigen Huis & Tuin

Quinty Trustfull stopt na zeven jaar klussen met Eigen Huis & Tuin. De presentatrice maakt tijd voor ander tv-werk en voor haar gezin.

Quinty Trustfull maakte haar vertrek als klus-queen zelf bekend bij RTL Boulevard. Ze vindt het na dit jaar mooi geweest: "Ik vond het een hele moeilijke beslissing. Ik heb met heel veel liefde, plezier en lol gewerkt, maar het is wel al zeven jaar. Ik ben wel toe aan een andere uitdaging."

Quinty Trustfull

Quinty presenteerde haar eerste uitzendingen van Eigen Huis & Tuin in 2006 en werd de vaste presentatrice in 2008. Al zeven jaar is ze dus te zien naast klusser Thomas Verhoef en tuinier Lodewijk Hoekstra. Daar is ze steeds meer naast gaan doen, want inmiddels is Quinty ook elke dag te zien in Koffietijd en werkt ze voor de Postcode Loterij. "Het was gewoon een beetje te druk," aldus het voormalig model.

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin bestaat al sinds 1993 en werd eerder gepresenteerd door Manuela Kemp, Myrna Goossen, Marceline Schopman, Irene Moors, Minoesch Jorissen en Corine Boon. Na Quinty's vertrek gaat het klusprogramma door met een andere presentatrice. Wie deze klus gaat doen, is nog niet bekend.

Lees ook:
Irene Moors vond Eigen Huis & Tuin 'gedoe'.

Meer over:

Reageren