Rad van Fortuin zoekt de nieuwe Leontine

8 juni 2016 16:27 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

SBS 6 zoekt voor het hernieuwde Rad van Fortuin de nieuwe Leo of Leontine. En het leuke is: iedereen tussen de 8 en de 88 jaar kan zich opgeven als assistent(e).

De spelshow krijgt iedere week een nieuw gezicht die de bordjes omdraait. Je kunt dus zomaar je buurman of buurvrouw voorbij zien komen op televisie. Of jezelf natuurlijk.

Vernieuwd

Het programma is dit najaar dagelijks om 20.00 uur te zien bij SBS 6. Aan de bekende spelformule wordt een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Dat de kijkers thuis zich mogen opgeven voor de rol van assistent(e) is er daar een van.

Presentator?

Wie Rad van Fortuin presenteert, wordt later bekend gemaakt. Oud-presentator van de spelshow, Hans van der Togt, zei dat hij graag Irene Moors of Lucille Werner als presentatrice van het programma ziet. "Ik vind het in elk geval heel erg leuk dat het weer terugkomt en ik ga kijken!"

Via deze link kun je jezelf aanmelden. Het enige wat je moet doen is een motivatievideo insturen van maximaal 30 seconden waarin je vertelt waarom jij de perfecte assistent(e) bent.

Meer over