Ramses favoriet TV-Beelden 2015

27 januari 2015 10:06 | amusement | Door Televizier

© Mark van Aller - AVRO

De Avrotros-serie Ramses is dit jaar de grote kanshebber voor de TV-Beelden. De dramaserie is maar liefst vier keer genomineerd.

Ramses, de serie over het leven van zanger Ramses Shaffy, maakt onder meer kans op een TV-Beeld in de categorie beste dramaserie. Ook Divorce en Hollands Hoop maken kans op de award.

Ramses

Maarten Heijmans, de hoofdrolspeler in Ramses, neemt mogelijk het TV-Beeld voor beste hoofdrol mee naar huis. Marcel Hensema (Hollands Hoop) en Loek Peters (Roffa) zijn ook voor de prijs genomineerd.

TV-Beelden

De Avrotros-serie maakt het meeste kans op een TV-Beeld in de categorie ‘Beste Bijrol’. Ramses-acteurs Thomas Cammaert en Noortje Herlaar maken allebei kans op het felbegeerde beeldje. Zij nemen het top tegen A’dam-E.V.A.-acteur Rick Paul van Mulligen.

Presentator 

Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol en Matthijs van Nieuwkerk zijn net als Humberto Tan (de winnaar van vorig jaar) in de race om te worden bekroond tot beste presentator. Humberto Tan won in oktober ook de Zilveren Televizier-Ster Man.

De TV-Beelden 2015 worden 2 maart in veertien categorieën uitgereikt in Amsterdam.

Meer over