In de startblokken

Ranking The Stars vraagt deze BN'ers voor doorstart

23 oktober 2022 09:59 | amusement | Door Faye Heijnis

© Olivier Thijssen
De doorstart van Ranking The Stars met Paul de Leeuw krijgt al vorm. BNNVARA is momenteel BN'ers aan het benaderen voor de opnames.

Paul maakte eerder deze week in RTL Boulevard bekend dat BNNVARA 'vaag bezig' is met de terugkeer van Ranking The Stars. "Het is de vraag of we dat gaan redden op korte termijn", zei de presentator hierover. In hetzelfde programma werd zaterdag duidelijk hoe ver de makers al zijn.

Bridget Maasland bedankt voor Ranking The Stars 

Op dit moment worden er verschillende BN'ers gevraagd voor de nieuwe Ranking The Stars. Dit verklapt Bridget Maasland, die zelf ook is benaderd. "Ik weet uit betrouwbare bronnen dat Arno (Kantelberg, red.) en ik al gevraagd zijn voor dit programma", aldus de presentatrice. Zelf sloeg Bridget de uitnodiging af. En met haar wellicht meerdere BN'ers, waardoor het inderdaad nog spannend kan worden of BNNVARA het allemaal op korte termijn weet te bolwerken. Verder staat alles volgens Bridget 'in de startblokken'.

Arno Kantelberg 

Eén naam lijken we inmiddels als bevestigd te kunnen beschouwen. Toen Bridget collega Arno vroeg of hij wel mee wil doen, antwoordde de journalist: "Ik denk het wel." 

Patty Brard en Richard Groenendijk

Of vaste krachten Patty Brard en Richard Groenendijk ook terugkeren? Dat zou smullen zijn voor de fans, maar Patty gaf eerder in Shownieuws aan dat die kans nihil is. "Richard en ik hebben een ontzettend leuke tijd gehad. We hebben daar wekenlang gezeten tussen mensen die ons uitmaakten voor bitterbal en volgevreten frikandel. We hebben ons laten beledigen tot op het bot. Het was enig, maar we zijn uitbeledigd. We zijn toen samen gestopt en ik denk dat we dat ook zo houden", zei Patty destijds. "Je besluit iets en dan houdt het op.’’ 

Van RTL terug naar BNNVARA

Paul de Leeuw presenteerde tussen 2006 en 2018 Ranking The Stars bij BNNVARA. Het programma verhuisde in 2019 naar RTL, waar Eddy Zoëy het tv-programma waarin BN'ers elkaar moeten ranken presenteerde. Dat was geen succes, dus trekt RTL de stekker eruit. En nu werkt BNNVARA dus aan een comeback.

Meer over