Rapport voor mijn Ouders krijgt tweede seizoen in 2014

Het KRO-programma Rapport voor mijn Ouders met presentator Rob Kamphues krijgt een tweede seizoen. Dat heeft de omroep vandaag bekendgemaakt.

Eerder dit jaar werd het eerste seizoen van Rapport voor mijn Ouders uitgezonden op Nederland 1. De kijkcijfers vielen niet tegen met wekelijks rond de miljoen kijkers. Daarom komt er in 2014 een tweede seizoen van het programma op de buis.

Ontroerende gesprekken

Mediadirecteur van de KRO Taco Rijssemus kijkt erg uit naar dit vervolg, hij laat weten: “Ik ben er van overtuigd dat de confrontatie tussen kinderen en hun ouders ook dit tweede seizoen weer voor mooie en ontroerende gesprekken zullen zorgen en we impactvolle televisie zullen maken.”

Tsjechiƫ en Wit-Rusland

Ondertussen is er nog meer goed nieuws voor Rapport voor mijn Ouders. Eerder werd al bekend dat het format verkocht is verkocht aan het buitenland. Nu is onthuld dat het programma in ieder geval in Tsjechiƫ en Wit-Rusland wordt uitgezonden.

Endemol laat weten dat dit niet als een verrassing komt: “De pilot van Rapport voor mijn Ouders trok al veel aandacht en dankzij het succes van de eerste serie in Nederland is de belangstelling nog groter geworden.”

In Nederland is het tweede seizoen van Rapport voor mijn Ouders vanaf zondag 30 maart 2014 weer te zien.

Reageren