Roasten maar

Rasti Rostelli en Giel de Winter voegen zich bij roasters Hans Klok

7 december 2021 14:10 | amusement | Door Judith Regeling

The Comedy Central Roast of Hans Klok krijgt steeds meer vorm. De zender onthult namelijk zojuist dat de Nederlandse hypnotiseur Rasti Rostelli en StukTV-gezicht Giel de Winter zich bij de al bekende roasters voegen.

Giel de Winter en Rasti Rostelli mengen zich met hun deelname in een heerlijk divers rijtje. Eerder werd namelijk al duidelijk dat Karin Bloemen, rapper Sjaak, Henk Westbroek, Stefano Keizers en Johan Goossens zich aan de ilussionist én elkaar gaan branden.

Giel de Winter 

Het is voor beide mannen hun debuut in The Roast, maar dat betekent niet dat Giel ook maar een greintje angst ervaart. Hij is er helemaal klaar voor. "Het Jachtseizoen is geopend voor Hans Klok. Of The Roast. Komt eigenlijk op hetzelfde neer. Partij'tje zin in! Check het op 21 december." Ditmaal moet hij het wel doen zonder zijn maten Stefan en Thomas aan zijn zijde. 

The Roast of Hans Klok

Met de komst van Rasti Rostelli en Giel de Winter is het panel van Roasters bijna compleet. Wie de anderen worden, wordt later bekend. Henry van Loon zal de avond in ieder geval aan elkaar praten.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

Meer over