Reality-avond bij RTL 5: Roy Donders en Barbie

We zijn nog niet af van Roy Donders en Samantha (Barbie) en Michael. De twee realitysterren vervolgen vanavond hun tv-leven op RTL 5.

Tijdens zijn optreden op het Piratenfestival werd Roy Donders nog overgoten met liters bier. De Tilburger reageerde sportief. "Ja, dat doen mensen hierzo, maar ik ben niet veel geraakt.” Het zal zonder twijfel te zien zijn in deze nieuwe reeks over de stylist van het zuiden die vorig jaar opzien baarde met zijn handelsmerken: harde krullen, worstenbroodjes en huispakken.

Tweede Seizoen

Maar de jonge Roy is nog niet tevreden met wat hij bewerkstelligde. In het tweede seizoen van zijn realityserie zet hij zijn werk als baanbrekend stylist iets meer op een laag pitje en timmert hij lustig aan de weg als volkszanger.

Barbie

Ster nummer 2, Barbie, noemt zichzelf inmiddels bij haar echte naam Samantha de Jong en gaat haar vijfde seizoen in. Na Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje, Boompje, Barbie en Samantha en Michael willen Rust in de Tent is het tijd voor Doe effe Paranormaal! Samantha en haar man Michael beginnen een wimper- en tandenbleeksalon. Maar na een dramatische familiegebeurtenis denkt Samantha dat ze helderziend is. De gebruinde blondine gaf zelfs al readings aan bezoekers van een paranormale beurs. Tot grote ergenis van de andere mediums.

Fotoshop

We weten allemaal dat Samantha kilo's make-up gebruikt elke dag, maar ze lijkt het nu wel heel bont te maken. Op de programmafoto herkennen we Barbie niet meer terug. Zou Michael z'n oog hebben laten vallen op een nieuwe blondine of is Samantha enorm gefotoshopt?

Meer over:

Reageren