Met nieuwe BN'ers

De Alleskunner VIPS keert in september weer terug

26 juli 2022 13:52 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Diverse fanatieke BN'ers trekken binnenkort ten strijde. Op 3 september gaat er namelijk op SBS6 een gloednieuw seizoen van start van De Alleskunner VIPS.

De spelshow is vanaf zaterdag 3 september wekelijks te zien na Rob Kemps' Ik Hou van Holland.

De Alleskunner VIPS

In De Alleskunner VIPS neemt een groep bekende Nederlanders het in diverse spellen tegen elkaar op. Met ogenschijnlijk simpele opdrachten - als wasknijpers op je gezicht doen, raden hoe duur de boodschappen zijn en een potje Jenga - moeten ze bewijzen over diverse kwaliteiten te bezitten. Elke opdracht valt er één iemand af tot er nog maar twee over zijn. In een dan zenuwslopende finale wordt dan bepaald wie zich mag kronen tot 'Alleskunner'. Jessica Mendels en Maxim Froger wisten die titel eerder al op hun naam te zetten. 

Victor Abeln 

SBS6 houdt hun lippen nog stijf op elkaar over de deelnemers, maar die BN'ers zijn zelf niet vies van een spoilertje op hun Instagram. Hierdoor wisten we eerder al te ontfutselen dat onder meer Dick Jol, Rein van Gastel, Brace, Niels Gomperts en Victor Abeln tot het deelnemersveld behoren net als 'terorrtwins' Esmee en Sharon, Ingrid Jansen en Dominique Hazeleger. Hier lees je nog meer namen

De Alleskunner VIPS is vanaf 3 september wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over