Realityserie CeeLo Green van tv gehaald na idiote tweets

Het leven is niet meer zo goed voor CeeLo Green. Zijn realityserie The Good Life werd van de buis gehaald na bizarre tweets over verkrachting.

CeeLo Green (39) (echte naam Thomas DeCarlo Callaway) twitterde dat het geen verkrachting is 'als iemand niet bij bewustzijn is' en 'Mensen die verkracht zijn, herinneren zich dat'. Hij reageerde daarmee op de beschuldiging aan zijn adres van een dame die zegt dat Green haar gedrogeerd en misbruikt heeft. De vrouw in kwestie werd naakt wakker naast de zanger en kon zich niets herinneren van het gebeurde.

Molly

CeeLo Green heeft toegegeven dat hij Molly (dat is MDMA) gebruikte met de vrouw, maar hij zei dat ze de narcotica vrijwillig tot zich nam. Green werd veroordeeld wegens drugsgebruik en kreeg een taakstraf van 35 dagen en een proeftijd van drie jaar opgelegd. Met zijn tweet lijkt hij nu toe te geven dat er ook seks aan te pas is gekomen.

Inmiddels heeft CeeLo het licht gezien en zijn excuses aangeboden.

Maar dat is een beetje laat. Het publiek had tabak van The Good Life en riep zender TBS op zijn show te schrappen. Dat is nu gebeurd, al wil TBS niet toegeven dat het is bezweken onder de druk. Volgens TBS was het besluit al genomen voor de tweets van CeeLo Green.

Crazy

Mochten jullie nu denken: wie is toch die CeeLo Green? Hij is de zanger van de wereldhit Crazy, samen met Gnarls Barkley, later scoorde hij een solohit met Fuck you, beide titels zijn toevalligerwijs toepasselijk bij dit artikel.

CeeLo Green was ook 3 jaar coach bij de Amerikaanse The Voice.

Reageren