Realitysoap Andy en Melisa belooft bewogen soap te worden

18 Februari 2014 13:25 | amusement | Door Televizier

Waar een deelname aan het programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ al niet toe kan leiden: een eigen realityshow van Andy en Melisa van der Meijde.

Hij is een ex-profvoetballer die zijn carrière compleet om zeep heeft geholpen met drank, drugs en vrouwen. Zij is een ex-playmate met een eigen kapperszaak.

Kijkje in het huishouden

In Andy & Melisa geven ze een kijkje in hun leven. Hoe het eraan toegaat in het huishouden van Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli, was vorig jaar al even te zien, toen het koppel meedeed aan Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS. Met name Andy’s voorliefde voor ‘lui op de bank hangen’ leverde hilarische situaties op.

Alles is vastgelegd

Toch hoeft je niet bang te zijn dat dit het enige is wat je te zien krijgt in Andy & Melisa. Alles is vastgelegd: van een zonnige vakantie met het hele gezin tot het emotionele weerzien met Andy’s dochter in Engeland. En niet te vergeten Andy’s plannen om Melisa ten huwelijk te vragen.

Nog meer

Maar, er is meer. Aan Veronica Magazine laat Melisa weten dat ze garant staat voor een pikante scène op zijn tijd: 'Ik ga wel naakt in de reallifesoap, hoor. Er was een Playboy-shoot en die is ook gefilmd. En ik heb nogal de gewoonte om naakt te slaapwandelen.'

Kapperszaak

In de serie zal de kapperszaak van Melisa regelmatig voorbij komen. Maar ook Andy is bezig met het kappersvak. Hij doet de opleiding tot herenkapper en leert het vak van een neef van Gordon. Vrouwen knippen laat hij aan Melisa over: "Geen vrouwen hoor, veel te moeilijk."

Knippen

Dat het knippen niet alleen in de kapperszaak gebeurt, doet Melisa onbeschaamd uit de doeken: "Ik knip soms zijn konthaar." Andy wil er wel graag voor zorgen dat het niet al te ver gaat: "Het is niet zo dat Melis met d'r tieten uit het raam hangt of zo, haha. Dan krijgt ze een stoot voor d'r kop."

Vier jaar

Van der Meijde en Schaufeli kennen elkaar nu ruim vier jaar. De voetballer vroeg zijn vriendin in november 2013 ten huwelijk.

De twee waren eerder samen te zien in het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS.

Meer over