nicol-kremers-barabbas-the-passion

Realityster Nicol Kremers speelt crimineel Barabbas in The Passion

28 maart 2024 15:58 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Ieder jaar zoeken de makers van The Passion een in opspraak geraakte BN'er voor de rol van Barabbas en dit jaar is de eer aan Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis van de realityshow Massa is Kassa. Het is traditie dat de rol van Barabbas op het laatste moment bekend wordt gemaakt.

Barabbas is de crimineel die in het Paasverhaal wordt vrijgelaten in plaats van Jezus. De rol van Barabbas werd in eerdere jaargangen vertolkt door Famke Louise, Ben Saunders, Yuri van Gelder, Dave Roelvink, Thomas Dekker en Dennis Schouten.

Nicol Kremers

Nicol Kremers raakte in opspraak nadat zij en vakantiepark-koning Peter Gillis uit elkaar gingen. Nicol zei dat Peter haar had mishandeld, Gillis spande op zijn beurt een kort geding aan tegen Nicol en zorgde er daarmee voor dat de publicatie van haar autobiografie voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. 

OnlyFans

Nicol begon tussentijds ook aan een carrière op OnlyFans, het platform waarop bekende en onbekende mensen pikante kiekjes en video's plaatsen. En dat brengt meer geld op dan een baantje in de bediening of achter de kassa. Nicol vertelde een paar maanden geleden dat ze iedere maand anderhalve ton binnenharkt. 

Angela Schijf

William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas), Gaia Aikman (Maria Magdalena) en Anita Witzier (Verslaggever) spelen dit jaar de belangrijkste rollen in The Passion. 

The Passion is op Witte Donderdag 28 maart om 20.30 uur te zien op NPO1. 

Meer over