Spannend

Regisseur deelt eerste beelden van Wie Is de Mol 2023

15 september 2022 09:29 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De makers van Wie is de Mol zijn momenteel volop bezig met een gloednieuw seizoen. De regisseur van het programmaRichard King McCullough, licht daarom via zijn Instagram alvast een tipje van de sluier op.

Eén ding is duidelijk: in januari 2023 kunnen we ons molboekje weer onder het stof vandaan halen.

WIDM-regisseur Richard King McCullough

Hoe het seizoen precies gaat verlopen en wie er deelnemen, blijft voor de kijkers nog even een verrassing. Maar dat geldt natuurlijk niet voor de makers. "De opnames van seizoen 23 zijn klaar", zo schrijft Richard King McCullough op Instagram. "Wij hebben al heel veel van de opnames terug gezien en zijn er heel enthousiast over (dat hoort zo te zijn natuurlijk). Nu rest ons nog maar één klus: het in elkaar zetten. Altijd een bijzonder periode van dit jaar."

Locatie Wie Is de Mol 2023

Waar de opnames plaatsvonden, houdt hij met een tag 'Somewhere on the planet' ook nog in het midden. Althans, voor de meeste mensen. Maar het Instagram-profiel @widmhints2023 is niet voor een gat te vangen! Zij kwamen namelijk als eerst op een spoor door naar het biertje te kijken op één van de foto's.

Molloot Gido Verheijen legt deze ontdekking verder uit in onderstaande video. "Het is een Windhoek Beer - Premium Draught en nu vraag je je vast af waar dit biertje vandaan komt. Daarvoor hoefden we niet lang te zoeken, want er is een plaatsje dat Windhoek heet. Dat plaatsje is de hoofdstad van Namibië." Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat dit de locatie is, als het natuurlijk geen dwaalspoor is.

Wie Is de Mol is in januari 2023 weer wekelijks te zien op NPO1.

Meer over